Üdvözlöm a Milvengo honlapján.

A Milvengo a Horgolt Baba Holmi Kft által üzemeltetett webáruház, mely folyamatos fejlődése során érte el mai formáját. Eredetileg 2013-ban alakult meg, kezdetekben egyéni vállalkozásként működött, azonban mára már Kft-ként üzemel.
Azért hoztam létre vállalkozásomat, mert kisfiam csecsemő korában megözvegyültem, és így próbáltam magunk számára megélhetést teremteni. Kisfiamról 2 éves korában kiderült, hogy autista (asperger szindrómás), miatta lettem vállalkozó. Vállalkozásomat pedig igyekszem tőlem telhetően a legnagyobb odaadással, kreativitással üzemeltetni, hogy hosszútávon is fenntartható legyen és sok gyermeknek okozhasson örömet. Minden egyes vásárlással hozzájárulnak a vevőink ahhoz, hogy egy félárva gyermek napjai szebbek lehessenek.

Választékunkban megtalálhatóak az egyedileg készített bébi termékek mellett az óvodáztatási kellékek, autót/motort szépítő dolgok, lakástextilek, ajándéktárgyak, konyhai kiegészítők és még sok más.

Mivel nekem is van gyermekem, tudom, hogy mik azok a fontos kritériumok, amelyeknek egy egyedi baba termék meg kell feleljen azért, hogy vásárlóim elégedettek legyenek. A kézzel készült termék nem csak egyedi és kitűnő ajándék, hanem tele van szeretettel is, mely gépi elkészítéssel nem helyettesíthető.

A termékeket a termékeink menüpontra kattintva érheti el.

Jó vásárlást kívánok!

Kolák Noémi – ügyvezető

Milvengo
Horgolt Baba Holmi Kft

Megnézem a webáruházat